Locatie media

Madese Tennisvereniging

Laatst geüpdate op 26 februari 2024
11.008 keer bekeken sinds 16 januari 2023

Over Madese Tennisvereniging

De Madese Tennis- en Padelvereniging (MTV) is een vereniging waar elke tennis- en padelspeler zijn weg kan vinden. Van jong tot oud, van zeer ervaren competitiespeler tot recreant en zeker niet op de laatste plaats: de jeugd. Het gezamenlijke doel is en blijft: plezier beleven aan de tennis- en padelsport, zowel op als buiten de baan.

Om dit allemaal in stand te houden is een goede organisatie binnen de vereniging noodzakelijk. Het bestuur en de diverse commissies zijn dan ook het hele jaar actief om alle geplande activiteiten tot een goed einde te brengen.

Banen

Outdoor
1
Indoor
-

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Lessen
Toernooien
Tossen

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Madese Tennisvereniging

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Madese Tennisvereniging

Pickleballgids in 4 stappen

Over Made

Pickleball is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten van America, en het is geen verrassing dat het ook in Made een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis, tafeltennis en badminton, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Made vindt u verschillende hoogwaardige Pickleballbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Pickleball in Made staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.