Locatie media

TV De Spatter

Laatst geüpdate op 8 juni 2024
8 keer bekeken sinds 8 juni 2024

Over TV De Spatter

Drop in en speel pickleball bij De Spatter!

Met ondersteuning van o.a. het Sportakkoord Wormer start tennisvereniging de Spatter vanaf maandag 2 september 2024 met pickleball in de Sporthal van Wormer.

Wat is pickleball?
Pickleball is een wereldwijd snelgroeiende, dynamische racketsport, afkomstig uit de USA. Het is een combinatie van tennis, badminton en tafeltennis, waardoor het gemakkelijk te leren is voor beginners, maar toch uitdagend genoeg is voor ervaren spelers.

Het succes van pickleball in Amerika is enorm gegroeid vanwege de laagdrempeligheid en de sociale aspecten. Het is een spel dat gemakkelijk te leren is en geschikt is voor alle leeftijden en niveaus.

Hoewel de groei van pickleball in Nederland niet zo snel is als in sommige andere landen, zoals de Verenigde Staten, heeft het de afgelopen jaren wel aanzienlijke vooruitgang geboekt. Pickleball wordt steeds populairder in Nederland, vooral onder mensen die op zoek zijn naar een leuke en sociale sportieve activiteit.Er zijn steeds meer clubs en verenigingen die pickleball aanbieden, en er worden regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd om de sport te promoten. Met de toenemende bekendheid en beschikbaarheid van faciliteiten voor pickleball, wordt verwacht dat de populariteit ervan in Nederland blijft groeien.

Sociaal gezien is pickleball een leuk spel omdat het vaak in dubbelspel wordt gespeeld, waardoor het een gezellige en interactieve sfeer bevordert. Het bevordert ook teamwork en sociale interactie tussen spelers, zeker ook omdat je tijdens het vrij spelen met je medespelers en tegenstanders rouleert.

Pickleball is toegankelijk voor alle leeftijden omdat de snelheid van het spel kan worden aangepast aan het niveau van de spelers, de baan relatief klein is en de regels eenvoudig zijn. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel jongeren als ouderen die op zoek zijn naar een leuke en actieve bezigheid.

Kijk hier voor een korte introductie met uitleg van de belangrijkste regels.


Waar en Wanneer?·

Wanneer: Elke maandagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur (behalve op officiële feestdagen en de laatste 3 weken van de zomervakantie).·
Voor wie? Voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder.
Waar: in de tennishal van Sporthal Wormer, Spatterstraat 21 in Wormer.
Daarna is er een mogelijkheid tot nazitten in de kantine van T.V. de Spatter, Spatterstraat 17 in Wormer, dit is gelegen naast de sporthal.
Kosten: meld je via dit formulier aan, dan is de eerste keer gratis! Daarna slechts € 5,- per keer.
Voor leden van T.V. de Spatter is deelname gratis.

Meer informatie: pickleball@tvdespatter of 06-14250585

Kom langs en doe gezellig mee!

Banen

Outdoor
-
Indoor
4

Faciliteiten op locatie

Bar (beperkt open)
Gratis parkeren
Kleedkamer + douches
Bar
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Kantine
Kleedhokje
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Lessen
Toernooien
Tossen

Evenementen bij TV De Spatter

Maandag De Spatter
2 september 2024
TV De Spatter | Wormer
Bekijk evenement
Maandag De Spatter
9 september 2024
TV De Spatter | Wormer
Bekijk evenement
Maandag De Spatter
16 september 2024
TV De Spatter | Wormer
Bekijk evenement

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over TV De Spatter

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van TV De Spatter

Pickleballgids in 4 stappen

Over Wormer

Pickleball is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten van America, en het is geen verrassing dat het ook in Wormer een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis, tafeltennis en badminton, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Wormer vindt u verschillende hoogwaardige Pickleballbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Pickleball in Wormer staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.