Logo Sporthal Lignum

Maandagavond Maurik

Fun games
Driesweg 23
4021 HK Maurik

Over Maandagavond Maurik

Ontsteek je enthousiasme voor pickleball op bij Sporthal Lignum in het levendige centrum van Maurik. Het evenement, Maandagavond Maurik bij Sporthal Lignum, staat garant voor een dag gevuld met actie, energie en memorabele momenten die elke pickleball-liefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste nieuwkomer, Sporthal Lignum biedt het perfecte decor voor spannende wedstrijden en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van pickleball wordt geschreven en passies worden aangewakkerd.

Bij Sporthal Lignum, ervaren spelers en beginners ervaren de kracht en het plezier van pickleball op een niveau dat uniek is in zijn soort. Strijd om de titel, omringd door de dynamische sfeer van Maurik, en word deel van een hechte gemeenschap die deze snelgroeiende sport in al zijn facetten viert. Mis deze unieke kans niet om je spel te verbeteren en onderdeel te worden van een evenement dat de essentie van pickleball uitdraagt.

Naast de competitieve actie biedt Sporthal Lignum een scala aan aanvullende activiteiten die zijn ontworpen om je pickleball-ervaring te verrijken. Van workshops en clinics geleid door toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de top spelers in de sport, er is voor ieder wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van pickleball, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen binnen een ondersteunende en stimulerende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol opwinding, vriendschap en het pure plezier van pickleball bij Sporthal Lignum. Of je nu komt om deel te nemen aan de competitie, je vaardigheden te verbeteren, of simpelweg te genieten van de energieke sfeer, Sporthal Lignum in Maurik is de plek waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en ervaar de opwinding van pickleball in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen.