Filter
Filters
11 locaties
23 banen

Pickleballgids in 4 stappen

Pickleball in provincie Gelderland

In totaal er in Gelderland pickleballba, verdeeld over pickleballlocaties.
Verdeeld over pickleballsteden. banen staan binnen, buiten en zijn overdekt. Er worden nog extra pickleballbanen verwacht in de nabije toekomst bij clubs in Gelderland.

Ben je op zoek naar de beste plekken om pickleball te spelen in Gelderland? Bekijk dan onze lijst met de pickleballbanen in deze regio. pickleball is hier momenteel de snelstgroeiende sport.

Wil je Pickleball spelen bij jou in de buurt? Bekijk dan onze complete lijst met pickleballlocaties. Als je een pickleballbaan of locatie wilt toevoegen aan de lijst, stuur ons dan gewoon een e-mail naar redactie@pickleballgids.nl.

Pickleballles of Pickleballtraining in Gelderland

Wil je meer leren over Pickleball? Meld je dan aan voor een particuliere les of een Pickleballclinic!

Wil jij je pickleball spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van Pickleball lessen. Pickleball is, in vergelijking met tennis, een minder technische sport, maar door het volgen van lessen krijg je meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je Pickleball training of Pickleball les in Gelderland? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende pickleballscholen die in Gelderland actief zijn: .

Pickleball evenementen

Zondagochtend in Eefde
23 juni 2024

Pickleball Eefde | Eefde
Bekijk evenement
Zondagochtend in Eefde
30 juni 2024

Pickleball Eefde | Eefde
Bekijk evenement
Maandagavond Maurik
9 juli 2024

Sporthal Lignum | Maurik
Bekijk evenement

Over Gelderland