Filter
Filters
10 locaties
26 banen

Pickleballgids in 4 stappen

Pickleball in provincie Utrecht

In totaal er in Utrecht pickleballba, verdeeld over pickleballlocaties.
Verdeeld over pickleballsteden. banen staan binnen, buiten en zijn overdekt. Er worden nog extra pickleballbanen verwacht in de nabije toekomst bij clubs in Utrecht.

Ben je op zoek naar de beste plekken om pickleball te spelen in Utrecht? Bekijk dan onze lijst met de pickleballbanen in deze regio. pickleball is hier momenteel de snelstgroeiende sport.

Wil je Pickleball spelen bij jou in de buurt? Bekijk dan onze complete lijst met pickleballlocaties. Als je een pickleballbaan of locatie wilt toevoegen aan de lijst, stuur ons dan gewoon een e-mail naar redactie@pickleballgids.nl.

Pickleballles of Pickleballtraining in Utrecht

Wil je meer leren over Pickleball? Meld je dan aan voor een particuliere les of een Pickleballclinic!

Wil jij je pickleball spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van Pickleball lessen. Pickleball is, in vergelijking met tennis, een minder technische sport, maar door het volgen van lessen krijg je meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je Pickleball training of Pickleball les in Utrecht? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende pickleballscholen die in Utrecht actief zijn: .

Pickleball evenementen

Woensdagmiddag Houten
26 juni 2024

Pickleball Houten | Houten
Bekijk evenement

Over Utrecht