Locatie media

Shot Zeist

Laatst ge├╝pdate op 26 februari 2024
12.947 keer bekeken sinds 9 januari 2023

Over Shot Zeist

Op de schitterende banen van Zeister Tennis & Padel Club Shot tennissen en padellen ruim 1800 leden (waarvan 450 jeugdleden) met veel plezier en enthousiasme. Of je nu al een tijdje tennist/padelt of net begonnen bent: Shot organiseert activiteiten en toernooien op alle niveaus. In ons clubhuis kun je rustig bijkomen met een hapje en een drankje.

Banen

Outdoor
2
Indoor
-

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Padel lessen

Activiteiten op locatie

Evenementen bij Shot Zeist

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Shot Zeist

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Shot Zeist

Pickleballgids in 4 stappen

Over Zeist

Pickleball is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten van America, en het is geen verrassing dat het ook in Zeist een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis, tafeltennis en badminton, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Zeist vindt u verschillende hoogwaardige Pickleballbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Pickleball in Zeist staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.