Filter
Filters
4 locaties
7 banen

Pickleballgids in 4 stappen

Pickleball in provincie Friesland

In totaal er in Friesland pickleballba, verdeeld over pickleballlocaties.
Verdeeld over pickleballsteden. banen staan binnen, buiten en zijn overdekt. Er worden nog extra pickleballbanen verwacht in de nabije toekomst bij clubs in Friesland.

Ben je op zoek naar de beste plekken om pickleball te spelen in Friesland? Bekijk dan onze lijst met de pickleballbanen in deze regio. pickleball is hier momenteel de snelstgroeiende sport.

Wil je Pickleball spelen bij jou in de buurt? Bekijk dan onze complete lijst met pickleballlocaties. Als je een pickleballbaan of locatie wilt toevoegen aan de lijst, stuur ons dan gewoon een e-mail naar redactie@pickleballgids.nl.

Pickleballles of Pickleballtraining in Friesland

Wil je meer leren over Pickleball? Meld je dan aan voor een particuliere les of een Pickleballclinic!

Wil jij je pickleball spel verbeteren? Dan is een goede manier om dit te doen het nemen van Pickleball lessen. Pickleball is, in vergelijking met tennis, een minder technische sport, maar door het volgen van lessen krijg je meer technische kennis die je tijdens je spel kan toepassen.

Wil je Pickleball training of Pickleball les in Friesland? Boek dan een les of clinic bij een van de volgende pickleballscholen die in Friesland actief zijn: .

Pickleball evenementen

Dinsdagavond Oosthem
28 mei 2024

Pickleballvereniging De Pixels | Oosthem
Bekijk evenement
Pickleball Wommels open play
1 juni 2024

Tennisvereniging Boskranne/ Pickleball Wommels | Wommels
Bekijk evenement
Dinsdagavond Oosthem
4 juni 2024

Pickleballvereniging De Pixels | Oosthem
Bekijk evenement