Locatie media

LTC Bathse Kreek

Laatst geĆ¼pdate op 26 februari 2024
13.102 keer bekeken sinds 9 januari 2023

Over LTC Bathse Kreek

Onze vereniging is opgericht op 21 augustus 1970. We beschikken over 2 gravelbanen met Led-verlichting en 1 betonbaan. De betonbaan is te gebruiken als tennisbaan, maar ook bruikbaar voor 4 Pickleball banen. Het park ligt ongeveer 1,5 km buiten Rilland (naast de voetbalvelden). Bij onze vereniging gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand. Je kan meedoen met de KNLTB competitie, maar we hebben ook diverse gezelligheids evenementen gedurende heel het seizoen. Zo is er elke maandag en donderdag een mixavond, waar ieder lid (vanaf 16 jaar) welkom is. Ook worden er clubkampioenschappen en diverse gezelligheidstoernooitjes voor jong en oud georganiseerd. Er is een actieve jeugdcommissie die diverse activiteiten voor de jeugd organiseert.

Banen

Outdoor
4
Indoor
-

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Lessen
Toernooien
Tossen

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over LTC Bathse Kreek

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van LTC Bathse Kreek

Pickleballgids in 4 stappen

Over Rilland

Pickleball is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten van America, en het is geen verrassing dat het ook in Rilland een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis, tafeltennis en badminton, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Rilland vindt u verschillende hoogwaardige Pickleballbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Pickleball in Rilland staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.