Locatie media

Pickleball Haarlem

Laatst geüpdate op 26 februari 2024
17.008 keer bekeken sinds 9 januari 2023

Over Pickleball Haarlem

LET OP: ivm een tennistoernooi en de feestdagen er is geen Pickleball (binnen) van maandag 18 december t/m maandag 1 januari.

Toernooitjes:

Zondag 3 december van 16-19 is er een pepernotentoernooi (opgeven via app of haarlem@pickleballholland.nl)

Maandag 11 december 20-22 onderling toernooi: opgeven hoeft niet-kom op tijd

Zondag 14 januari van 17-19 nieuwjaarstoernooi met eten na: registratieformulier komt nog

Zondag 18 februari van 17-19 Battle tegen Castricum: registratieformulier komt nog

Bij Pickleball Haarlem is iedereen welkom. We hebben een enthousiaste, zeer gemixte groep. Veel mensen komen individueel en omdat we na elk partijtje wisselen, gaat meespelen vanzelf. Nieuwe mensen krijgen altijd een clinic en kunnen al snel een wedstrijdje spelen. We hebben 9 binnenbanen en 5 buitenbanen.

Vanaf oktober 2023 t/m maart 2024 spelen we 4x per week: op zondag van 17-19 uur, op maandag van 20-22 uur en op vrijdag van 15-17 uur in de hal en op donderdag van 20-22 buiten (als het weer het toelaat)

Vanaf 1 april 2024 spelen we 4x per week: zondag 17-19 uur, maandag 20-22 uur, donderdag 20-22 uur en vrijdag 15-17 uur. We kunnen zelf kiezen of we binnen of buiten spelen.

Locatie: Sporthal/Sportpark van der Geest bij TV-Kontakt Piet Voskuilenstraat 1 Haarlem. Bushalte op 5 min. lopen. Gratis parkeren voor de deur. Tel: 023-5277834. kaart

We willen dat iedereen mee kan doen en daarom kun je bij ons altijd het spelmateriaal lenen en zijn de deelnamekosten laag, met een speciaal tarief voor jongeren en voor houders van een Haarlem Pas (zie onder). Kies je kaart met het formulier onderaan deze pagina. Met een clubkaart kun je alle pickleballmiddagen/avonden spelen, kun je voor een speciaal tarief buiten de clubmomenten om zelf buitenbanen huren en ons materiaal gebruiken, krijg je korting bij je inschrijving voor de Haarlem Open en een origineel Pickleball Haarlem shirt in je eigen maat cadeau.

We organiseren regelmatig kleinere en grotere toernooien. Meer informatie: haarlem@pickleballholland

Kosten:

Nieuwe spelers: 1e keer gratis, daarna introductiekaart (5x voor 12,50)

Clubkaart: 155,- Deze loopt van 1 april t/m 31 maart. Jongeren en Haarlem Pas houders krijgen korting: tot 17 jaar € 65,-, 18 t/m 24 € 105,- en Haarlem Pas houders € 25,- (+€100 via sport support).

Voor wie geen clubkaart wil is er voor € 60,- een 10-rittenkaart (tot 17 jaar 30,- en van 18 t/m 24 jaar € 45,-).

Pickleball is een ideale sport voor een verjaardagsfeestje/clinic/toernooitje of een bedrijfsuitje. We hebben hier allerlei mogelijkheden voor. Neem contact op met haarlem@pickleballholland.nl

Banen

Outdoor
5
Indoor
4

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Lessen
Toernooien
Tossen

Evenementen bij Pickleball Haarlem

Zondag Haarlem
23 juni 2024
Pickleball Haarlem | Haarlem
Bekijk evenement
Maandag Haarlem
24 juni 2024
Pickleball Haarlem | Haarlem
Bekijk evenement
Donderdag Haarlem
27 juni 2024
Pickleball Haarlem | Haarlem
Bekijk evenement

Reviews & scores

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf een review over Pickleball Haarlem

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -

In de buurt van Pickleball Haarlem

Pickleballgids in 4 stappen

Over Haarlem

Pickleball is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten van America, en het is geen verrassing dat het ook in Haarlem een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis, tafeltennis en badminton, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Haarlem vindt u verschillende hoogwaardige Pickleballbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Pickleball in Haarlem staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.