Reviews Pickleball Midden-Groningen

Reviews Pickleball Midden-Groningen

Everina Keizer
9,3
8 mei 2024 16:05
Algemene indruk 9,0
Verlichting 9,0
Hoogte plafond (binnen) 9,0
Baan onderhoud 9,0
Faciliteiten 9,0
Gastvrijheid 10,0
Reserveren 10,0
Kantine/bar 9,0
Gezellige club, zijn gestart in maart 2024. Inmiddels een leuk ledenaantal, zowel badmintonners, tennisspelers, padelspelers als beginners. Elke donderdag van 20 - 21:30 in de Kalkwijckhal te Hoogezand. Voor info promoteam@bahosa.nl

In de buurt van Pickleball Midden-Groningen

Pickleballgids in 4 stappen

Over Hoogezand

Pickleball is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten van America, en het is geen verrassing dat het ook in Hoogezand een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis, tafeltennis en badminton, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Hoogezand vindt u verschillende hoogwaardige Pickleballbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Pickleball in Hoogezand staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.