Allesvoorpickleball

Bouwer Schutweg 47
8243 PC Lelystad
Logo Allesvoorpickleball

Contactgegevens Allesvoorpickleball

Over Allesvoorpickleball

Ben je op zoek naar iets anders dan padel? Maak kennis met Pickleball, de snelgroeiende racketsport die elementen van badminton, tennis en tafeltennis combineert. Deze sport verspreidt zich razendsnel over de hele wereld en wint aan populariteit op alle continenten. Pickleball is eenvoudig te leren en geschikt voor iedereen. De sport wordt gespeeld op een klein veld met licht materiaal, waardoor het toegankelijk is voor jong en oud.

Sinds 2024 kun je bij Allesvoorpickleball terecht voor alles wat je nodig hebt om te beginnen met deze fantastische sport. Wij zijn onderdeel van het moederbedrijf Allesvoorpadel (www.allesvoorpadel.nl) en hebben ons assortiment uitgebreid om aan de groeiende vraag naar Pickleball te voldoen.

Pickleball is de snelst groeiende sport in Amerika, met al 4,2 miljoen actieve spelers. Ook in Europa is pickleball in opmars, en Nederland blijft niet achter! Allesvoorpadel heeft inmiddels bij NTC Nijkerk pickleballbanen aangelegd, die net als de padelbanen, voldoen aan het keurmerk van NOC*NSF.

Klaar om de overstap te maken? Speur dan onze website www.allesvoorpickleball.nl goed door en ontdek ons uitgebreide assortiment aan pickleballbanen, - materialen en -accessoires. Start vandaag nog met deze dynamische en leuke sport!
1 resultaat1 locatie2 banen
Datum Naam Plaats Banen
6/2024 Nijkerk 2 indoor