Sport2Play BV

Bouwer Exportweg 9
9301ZV Roden
Logo Sport2Play BV

Contactgegevens Sport2Play BV

Over Sport2Play BV

SPORTS2PLAY
We staan bekend om onze flexibele en persoonlijke aanpak. Waarbij we jouw wensen achterhalen om tot het beste resultaat te komen. Want we zijn niet alleen fan van sport, maar bovenal partner in sportbeleving. Zo activeren en inspireren we de samenleving om meer te bewegen.

Daarom werken we samen met partners in het sociale domein en zetten ons in voor meer: buurtparticipatie, sociale integratie en leefbaarheid. Dat noemen we: Van samen sporten naar samen leven.

ONZE MISSIE
Bij Sports2Play is het onze missie om mensen op een ongebonden, gratis en laagdrempelige manier te laten bewegen en hen extra te stimuleren om op een gezonde manier te leven. We bieden ondersteuning en service bij het realiseren van beweegparken, vooral voor organisaties zoals Dorpsbelangen, burgerinitiatieven, vrijwilligersorganisaties en verenigingen die vaak de tijd, expertise en middelen missen om deze plannen daadwerkelijk te realiseren. Door deze ondersteuning willen we ervoor zorgen dat meer plannen van de plank komen en daadwerkelijk worden gerealiseerd.
0 resultaten0 locatiesNone ba
Datum Naam Plaats Banen
Geen resultaten